הגירה לאוקראינה

קבלת אזרחות אוקראינית

  • ?

    1

    כניסה לאוקראינה עם ויזה פרטית או ויזה חופשית

  • 2

    נישואין עם אזרח\ית אוקראיני\ת

  • 3

    קבלת תעודת נישואין

  • 6

    חחזרה לאוקראינה וקבלת אשרת שהייה לשנתיים

  • 5

    קבלת אישור עבודה (ויזה ד) בשגרירות אוקראינה

  • 4

    שיבה הביתה

7

פשרות להוציא דרכון אוקראיני עם פקיעת היתר שהייה

קבלת אשרת שהייה באוקראינה

אישור עבודה

אישור שהייה מבוסס :על היתר עבודה למשך

שנים 3
שנה
חודשים 6

אפשרות להגשת מסמכים לקבלת אשרת שהייה מיד לאחר הנישואין

לימודים

סיוע בקבלת אשרת סטודנט לאוניברסיטאות רפואיות חקלאות ובפקולטות לכלכלה

אישור שהייה ואישור עבודה באירופה

אנחנו מסייעים בהשגת אישור עבודה ואישור שהייה ברוב מדינות האירופיות לאחר הגעתכם למדינה שנבחרה

מכס אוקראיני

אנחנו מספקים תמיכה מלאה בהבערת הדרכון ובפיקוח המכס בשדות התעופה באוקראינה

השאירו בקשה

ואנו ניצור עמכם קשר

אנו פותחים את החברה עבור הלקוח שלנו באוקראינה, לרשום אותו ברשויות המס ולקבל אשרת עבודה משירות התעסוקה. אחרי שהתקבל האישור לעבוד, אנו שולחים את המסמך ללקוח שלנו במשלוח. לאחר קבלת אשרת עבודה האדם אנו שעובדים איתו מקבל ויזה (סוג ד) בשגרירות אוקראינה. השלב הבא הוא להגיע לאוקראינה ולקבל אישור שהייה המבוסס על האשרה שלך והיתר עבודה שהתקבל (בהתאם לסוג אשרה זו).

השאירו בקשה

ואנו ניצור עמכם קשר





אפשרות זו כוללת כמה יתרונות עבור הלקוחות שלנו. אחד מהם הוא קבלת אישור שהייה במהירות האפשרית. אין צורך לבוא לאוקראינה ולחזור למדינה שלך כדי להירשם עם מסמך הנישואין בשגרירות של אוקראינה. הלקוח מגיע לאוקראינה ואנחנו עושים הכנה מהירה של המסמכים הדרושים לאישור שהייה . מצד שני, האפשרות זו כוללת כמה חסרונות. אין לך אפשרות לקבל דרכון אוקראיני לאחר שנתיים בעקבות הנישואין עם אותו זר.

השאירו בקשה

ואנו ניצור עמכם קשר





אם מסיבה כלשהי הלקוח לא יכול לקבל אשרת שהייה כדי להגיע לאוקראינה, אזרח/ית אוקראינה מגיע/ה למדינת הלקוח כדי להירשם לנישואין

השאירו בקשה

ואנו ניצור עמכם קשר





+38(099)-68-64-017
+97(254)83-78-536 +38(099)-68-64-017